Børnehave tilbud


På billedet vises eksempler på hvordan de forskellige muligheder for valg af baggrund ser ud i både sort hvid og farve.


Hvordan foregår det:

​Det foregår således at forældre der ønsker deres barn fotograferet, skal udfylde en seddel der bliver omdelt i børnehaven. Der skal  forældre udfylde tilladelse til fotografering individuelt af barnet og gruppebillede.
Der vil på sedlen være mulighed for at sætte kryds ud fra de tre viste valg baggrunde. Samt sort hvid eller farve model.
Sidst men ikke mindst skal man oplyse navn på barnet, forældre navn og telefon og email som det personlige galleri skal sendes til for gennemsyn og bestilling.

Forældre får tilsendt et personligt online galleri med deres barn hvor de kan se, vælge, bestille og betale de billeder de ønsker. Der er mulighed for at bestille både print og digitale billeder i galleriet. Der er både forskellige str. og priser at vælge imellem i galleriet.
Så snart alle billeder er klar bliver gallerier uploadet samlet, så alle får gennemsyn på samme tid. Så er der 14 dage til at afgive bestilling i galleriet. Efter de de 14 dage har fotografen 14 dage til at lave alles ordre klar og alle billeder leveres samlet i børnehaven pakket individuelt forældrene. Der sendes sms ud til alle dagen før de leveres.


Billederne kan vælges frit imellem farve og s/h
​Vi laver ikke foto pakker, men istedet er muligheden at man bestiller lige præcis det man vil og betaler pr. stk. Så bliver der ingen spild eller retur billeder.
​Vi køre med tre baggrunde, grå og hvid og en mere rustik varm baggrund.
Vi vægter denne kvalitet af "kun" tre baggrunde da det giver os mulighed for at fokusere på at lave nogle flotte professionelle portrætter, frem for at kunne udskifte mellem mange forskellige baggrunde der eftrefølgende bliver sat ind, som desværre ofte kan ses.

Ring og tal med os om muligheden for at vi kommer ud i jeres børnehave.

I kan se priser på billeder herunder.

De bedste hilsner

Rikke
V/Den lille Original

Using Format